Werkplaats Bouwen

C-construct heeft ruime ervaring met het bouwen van werkplaatsen voor diverse bedrijfstakken. Wij zijn op de hoogte van alle aspecten die bij het bouwen van een werkplaats komen kijken. Met moderne teken- en calculatie-apparatuur worden individuele wensen van u als opdrachtgever verwerkt in het ontwerp van de werkplaats. Op deze wijze komt uw bedrijfsidentiteit volledig tot zijn recht in de vormgeving en uitstraling van de werkplaats die C-construct voor u bouwt.

Vraag meteen een offerte op maat aan voor werkplaats bouw.

C-construct en Werkplaats Bouw
C-construct maakt bij de bouw van een werkplaats gebruik van koudgevormde profielen. Omdat aan een constructie van koudgevormde profielen niet mag worden gelast, worden de verbindingen door middel van bouten en moeren gemaakt. Dit heeft als voordeel dat de constructie volledig demontabel is en dus ook hergebruikt kan worden. C-constructies onderscheiden zich door een snelle gebruiksvriendelijke montage met een kort kraangebruik.

Neem contact op met C-construct over het bouwen van uw werkplaats.

Werkplaats Bouw bij C-construct: innovatief, prijsgunstig, duurzaam en demontabel!

C-construct is een onderneming waarin jarenlange ervaring in de kleine en grote hallenbouw is gebundeld. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor staalbouw, loodsbouw, hallenbouw of het bouwen van hallen. Andere toepassingsmogelijkheden waar u aan kunt denken zijn het bouwen van een atelier, een garage, winkel, hangar, bedrijfshal of bedrijfsverzamelgebouw. Ook de bouw van een productiehal, botenloods, landbouwloods, opslagloods, opslaghal of werkplaats kent voor ons geen geheimen.