Staalbouw

U heeft plannen om uw pand in staal te gaan bouwen? C-construct heeft de toepassing van koudgevormde staalprofielen, zoals deze bijvoorbeeld worden gebruikt voor de kassenbouw, vertaald naar een bredere toepassing voor andere branches. De voordelen van staal maken dit materiaal uitermate geschikt voor de hallenbouw: het bouwen met staal is snel en economisch, licht en prefab, industrieel, flexibel en demontabel. Tevens is staalbouw herbruikbaar op materiaal-, bouwdeel- en gebouwniveau. Al decennialang is staal daarom het favoriete materiaal voor de draagconstructie en dak- en gevelbeplating van hallen.

Vraag meteen een offerte op maat aan voor staalbouw.

C-construct en Staalbouw
Koudgevormde staalprofielen worden middels rolvormtechnologie vervaardigd uit verzinkte staalplaat. De technische levensduur van het gebouw zal door het gebruik van verzinkt staal de gebruiksduur van het gebouw overtreffen. Een ander bijkomend voordeel van staalbouw van C-construct is dat staal volledig recyclebaar of herbruikbaar is.

Neem contact op met C-construct over bouwen met staal.

Staalbouw bij C-construct: innovatief, prijsgunstig, duurzaam en demontabel!

C-construct is een onderneming waarin jarenlange ervaring in de kleine en grote hallenbouw is gebundeld. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor staalbouw, loodsbouw, hallenbouw of het bouwen van hallen. Andere toepassingsmogelijkheden waar u aan kunt denken zijn het bouwen van een atelier, een garage, winkel, hangar, bedrijfshal of bedrijfsverzamelgebouw. Ook de bouw van een productiehal, botenloods, landbouwloods, opslagloods, opslaghal of werkplaats kent voor ons geen geheimen.