Klantervaringen


Bedrijfshal Rozenveld Hoveniers volop in gebruik

Het gebruik van lichte materialen, een prijstechnisch voordeel en een bijzonder concept. Volgens Jan Rozenveld van Rozenveld Hoveniers uit Gieten zijn dit belangrijkste redenen om zeker nog eens voor een samenwerking met C-construct te kiezen.

Rozenveld Hoveniers, in 1999 opgericht door de twee broers Jan en Hans Rozenveld, begon vanuit een particuliere woning en verhuisde in de zomer van 2000 voor het eerst naar een groter bedrijfspand. Daar groeide het bedrijf gestaag, zodat in 2004 wederom uitgebreid moest worden. In januari 2005 verhuisde het hoveniersbedrijf naar het huidige onderkomen, waar nu ook de nieuwe bedrijfshal bij is gebouwd.

“We gebruiken de hal niet alleen, maar verhuren ook verschillende units. Dit deden we ook al in ons oude pand, maar in de nieuwe bedrijfshal kunnen we uitbreiden tot ongeveer acht à negen huurders”, vertelt Rozenveld. “Op deze manier geven we extra rendement aan het grote terrein dat we tot onze beschikking hebben, iets wat wij erg belangrijk vinden. C-construct heeft ons met de nieuwe hal als het ware de kans gegeven om onze verhuurtak, Rozenveld Verhuur, uit te breiden.”

C-construct: een blijvertje!
De eerste kennismaking met C-construct liep via informele contacten. Rozenveld: “Een kennis is vertegenwoordiger bij C-construct. Hij was op de hoogte van onze plannen en heeft ons zodoende geholpen met een eerste concept.” Inmiddels is het pand opgeleverd en kijkt Rozenveld zeer tevreden terug op de bouw. “Ik vind het geweldig! We zijn één van de eerste bedrijven met een hal van deze grootte, wat de bouw ook voor C-construct tot een uitdaging maakte. Maar het is precies geworden zoals we het ons hadden voorgesteld.”

Doordat C-construct met lichtgewicht materialen werkt, koudgewalst staal om precies te zijn, was er bovendien sprake van een korte bouwtijd. Rozenveld: “Een bedrijfshal als de onze is door dit bijzondere concept gemakkelijk op te zetten. De kwaliteit is daarbij net zo goed als wanneer je andere materialen gebruikt, maar prijstechnisch gezien is deze manier van bouwen veel aantrekkelijker. Bovendien was de samenwerking met de mensen van C-construct erg prettig. Het was onze eerste nieuwbouw en we zaten regelmatig met vragen, die altijd goed werden beantwoord.
Ja, de samenwerking met C-construct is zeker een blijvertje!”