Klantervaringen


Optimaal gebruik van ruimte bij Noord-Hollandse Beets B.V.

De oplevering heeft nog maar net plaatsgevonden en momenteel worden nog de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. De eerste samenwerking tussen Beets B.V. en C-construct is met de bouw van een nieuwe bedrijfshal niet alleen een feit, maar ook een groot succes.

“Op dit moment zitten we in de afrondende fase van de bouw van een grote bedrijfshal”, vertelt Aldo Beets van Beets B.V. uit het Noord-Hollandse Wijdewormer. “We hebben C-construct via internet gevonden. Leve de nieuwe media! Na onze gegevens te hebben ingevoerd kregen we al snel reactie: een goede samenwerking was geboren.”

Beets B.V. heeft 75 jaar ervaring in onder meer silotransporten, het vervoeren van containers en de transport van hout- en plaatwerken. Maar Beets B.V. heeft ook uitgebreide op- en overslagfaciliteiten in huis. De nieuwe bedrijfshal zal vooral als opslagloods gaan dienen. Beets: “We hadden simpelweg ruimtegebrek en moesten daarom een nieuwe hal bij laten bouwen. Onze contactpersonen bij C-construct hebben goed met ons meegedacht. Zo werd bijvoorbeeld voorgesteld de hal in twee delen op te splitsen en te scheiden door een brandmuur. Op deze manier kunnen we optimaal gebruik maken van de ruimte. Nu hebben we een hal van 900 vierkante meter en een hal van 600 vierkante meter!” 

Wensen verenigen
“Helaas zijn we door de gemeente aan banden gelegd over het ontwerp. Goothoogte, de helling van het dak en zelfs het kleurgebruik stonden vast. C-construct heeft ons gelukkig geholpen onze eigen wensen met die van de gemeente te verenigen”, zegt Beets. “Bovendien is de hal lichtgewicht van opzet en gebouwd met hoogwaardig koudgewalst staal. Erg duurzaam dus; iets wat we met een ander bouwbedrijf misschien niet zouden hebben bereikt. Er is niets wat me tegenhoudt om in de toekomst nog eens met C-construct samen te werken!”