Klantervaringen


Opslag aan de orde van de dag in bedrijfshal Hilgen Transport

Het is tegenwoordig een veelgebruikte manier om informatie op te zoeken, ‘even googlen’. Ook voor Hilgen Transport uit het Drentse Valthermond bleek de zoekmachine een oplossing: ze kwamen hierdoor in contact met C-construct. Inmiddels is hun nieuwe bedrijfshal vol in gebruik.

“Ik zocht op ‘stalen loodsen bouwen’ en kwam zo op de website van C-construct terecht. De professionele uitstraling van die website trok me vervolgens over de streep om een offerte op te vragen”, vertelt Hans Hilgen van Hilgen Transport. “Toen de offerte qua prijs ook nog eens zeer aantrekkelijk bleek, zeker in vergelijking met soortgelijke bedrijven, was de samenwerking geboren. En een hele goede samenwerking kan ik wel zeggen!”


Hal met weinig ramen
De goed geïsoleerde bedrijfshal, met een oppervlakte van 300 vierkante meter, wordt gebruikt voor de opslag van schone goederen, zoals levensmiddelen. Bij de bouw werd op een bijzondere wijze rekening gehouden met de voorschriften voor de opslag van die middelen. Hilgen: “Wij transporteren veel voor de voedselindustrie en hier is onze opslag ook op gericht. In de zomer mag het in onze hal niet te warm zijn, in de winter niet te koud. We hebben daarom samen met C-construct gekozen voor een hal met weinig ramen, zodat de buitentemperatuur minder snel naar binnen trekt. Op deze manier kunnen we de temperatuur in onze hal beter in de hand houden en een veilige en gecontroleerde opslag van levensmiddelen bieden.”

Snel schakelen
Hilgen Transport, een jong en dynamisch bedrijf, is gespecialiseerd in nationale en internationale koeriers- en transportdiensten. De nieuwe bedrijfshal wordt dan ook niet alleen gebruikt voor opslag van goederen en transportmiddelen, maar ook voor het uitvoeren van reparaties aan vrachtwagens. Hilgen: “Tijdens de bouw bleek dat, hoewel het wel ons oorspronkelijke idee was, één bedrijfsdeur in de hal te weinig was om alle vrachtwagens naar binnen te kunnen halen. C-construct heeft hierin erg goed meegedacht en heeft snel geschakeld toen wij bedachten dat die ene deur in twee moest veranderen. De hal is nu aan de voorkant voorzien van twee grote deuren en onze vrachtwagens rijden met groot gemak naar binnen. C-construct heeft ons geholpen met een optimale realisatie van onze ideeën en stond open voor verandering. Voor een volgend project zullen we dus ook zeker weer aan C-construct denken!”