Klantervaringen


Succesvolle samenwerking Budget Banners en C-construct

Het jonge, snel groeiende bedrijf Budget Banners en C-construct hebben minimaal één ding gemeen: ze leveren goed werk voor de beste prijs. Niet gek dus dat het Enkhuizense bedrijf C-construct aannam om hun bedrijfshal uit te breiden!

“We hebben vorig jaar een bijzonder goed jaar gehad en waren daarom hard toe aan uitbreiding. Ook hadden we simpelweg ruimtegebrek”, vertelt Sander Muller van Budget Banners. Samen met zijn broer Menno runt Sander het bedrijf met veel passie en plezier voor het vak. “Budget Banners is gespecialiseerd in het maken van groot formaat spandoeken, banieren en vlaggen, soms zelfs van veertig bij twintig meter; de hoogte van een flatgebouw. Daarom hebben we ook een megagrote machine aangeschaft om banners van die grootte te kunnen maken. En ja, zo’n immense machine heeft nu eenmaal de ruimte nodig. Uitbreiding van onze bestaande hal was dus écht nodig.” 

Handige tips
Inmiddels is de bedrijfshal van de gebroeders Muller uitgebreid met 460 vierkante meter en hebben de machines alle ruimte. Het eerste contact met C-construct ontstond via internet, waarna de samenwerking al snel werd beklonken. Sander vertelt: “Al googelend ben ik vorig jaar op zoek gegaan naar goede partners die ons konden helpen met de uitbreiding van ons pand. We hebben vijf offertes opgevraagd, waaronder één van C-construct en één van een lokaal bedrijf. We hadden de handel graag in ons eigen stadje gehouden, maar C-construct bood een goede prijs en gaf bovendien handige tips over welke leveranciers van bijvoorbeeld fundering en verlichting we het beste in huis konden halen. Die extra service in combinatie met de goede prijs gaf eigenlijk de doorslag.”

Goede prijs, maar ook goed werk
Ook heeft Sander via de website van C-construct wat referenties gebeld. “Er stonden heel wat projecten op hun site, bedrijven waarvoor ze eerder werk hadden gedaan. En ik denk altijd: je kunt wel een goede prijs bieden, maar het werk moet ook goed zijn”, zegt de enthousiaste ondernemer. “Ik heb dus een paar bedrijven gebeld en vragen gesteld over hun samenwerking met C-construct. Iedereen was enthousiast en erg tevreden! Die goede reacties gaven voor ons de definitieve doorslag om de samenwerking met C-construct aan te gaan. En we hebben er zeker geen spijt van gehad. De service was prima, de bouw verliep vlot en kleine geschilletjes werden snel en professioneel uit de wereld geholpen. De hal is nu al volop in gebruik en we zijn erg blij met de extra ruimte!”

Kijk voor meer informatie over Budget Banners op www.budgetbanners.nl.