Loods Bouwen met C-construct - Solide en kosteneffectief!

Voor de bouw van uw loods heeft u aan C-construct een goede partner. Van stalen productieloodsen tot op maat gemaakte opslagloodsen: dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van loods bouw, biedt C-construct u een bouwproject dat altijd past in zowel uw budget als uw systeemwensen en -vereisten.

Vraag meteen een offerte op maat aan. 

C-construct en Loods Bouw
C-construct maakt bij de bouw van een loods gebruik van koudgevormde profielen. Omdat aan een constructie van koudgevormde profielen niet mag worden gelast, worden de verbindingen door middel van bouten en moeren gemaakt. Dit heeft als voordeel dat de constructie volledig demontabel is en dus ook hergebruikt kan worden. Onze loodsen vinden hun toepassing in vele bedrijfstakken waaronder: opslag en distributie, productie, service, handel, landbouw, enzovoorts.

Neem contact op met C-construct over het bouwen van uw loods.

Loods Bouw bij C-construct: innovatief, prijsgunstig, duurzaam en demontabel!

C-construct is een onderneming waarin jarenlange ervaring in de kleine en grote hallenbouw is gebundeld. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor staalbouw, loodsbouw, hallenbouw of het bouwen van hallen. Andere toepassingsmogelijkheden waar u aan kunt denken zijn het bouwen van een atelier, een garage, winkel, hangar, bedrijfshal of bedrijfsverzamelgebouw. Ook de bouw van een productiehal, botenloods, landbouwloods, opslagloods, opslaghal of werkplaats kent voor ons geen geheimen.