Klantervaringen


Nieuw pand voor Fast Fit Autoservice in Dordrecht 
“C-construct levert goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs”

De verkoop van hoge kwaliteit occasions, het juiste onderhoud, het verwisselen van zomer- en winterbanden en de financiering van uw droomauto: Fast Fit Autoservice is hét adres op autogebied. C-construct realiseerde voor het ambitieuze bedrijf de bovenbouw van een nieuw bedrijfspand.

Net als veel van onze andere klanten vond ook Hassan Polat van Fast Fit Autoservice C-construct via het internet. “Google is daarin een uitkomst, ik was namelijk nog niet bekend met C-construct en Rijssen ligt ook niet bepaald om de hoek. Natuurlijk heb ik wel meerdere bedrijven opgezocht en heb ik ook verschillende offertes opgevraagd, maar C-construct bood de meest aantrekkelijke prijs voor een goede kwaliteit. Dan telt afstand niet”, vertelt Polat. “Het nieuwe pand is een vervanging voor ons oude pand. Daar waren we niet alleen uitgegroeid, we waren er echt op zoek naar iets nieuws en verfrissends. De tekeningen voor ons nieuwe bedrijfspand hadden we al door een architect uit de buurt laten maken, waardoor we goed voorbereid de bouw ingingen en we niet met onbeantwoorde vragen kwamen te zitten. C-construct heeft de uitvoering van de bovenbouw prima op zich genomen, het eindresultaat is geweldig. We zijn erg blij met ons mooie en ruime pand!”

Fast Fit Autoservice: op en top service
Fast Fit Autoservice uit het Zuid-Hollandse Dordrecht is gespecialiseerd in de verkoop van occasions uit het duurste segment voor lage prijzen, occasions die elders in Nederland zelden voor dezelfde prijzen en dezelfde kwaliteit verkrijgbaar zijn. Fast Fit Autoservice garandeert daarbij een perfecte kwaliteit, net als C-construct in de bouwwereld. Polat: “Onze werkplaatstechnici weten alles van auto’s, omdat ze doorlopend getraind worden. In onze werkplaats hebben we bovendien de beschikking over geavanceerde diagnose-apparatuur en gereedschappen die speciaal ontwikkeld zijn voor reparatie en onderhoud. Vanzelfsprekend gebruiken we dan ook uitsluitend originele onderdelen, passend bij de verschillende auto’s die we verkopen. We zijn er van overtuigd dat ons onderhoud op een hoog niveau staat. En op onze beurt hopen we dat we nog heel lang van ons pand kunnen genieten, met dank aan de professionaliteit en kwaliteit die C-construct levert!”