Garage Bouwen

U heeft plannen om een garage te laten bouwen? C-construct heeft jaren ervaring met het bouwen en verbouwen van garages. Wij begeleiden u vanaf het allereerste begin met advies over het type garage (binnen het kader van de geldende voorschriften), de keuze van materialen en de prijsstelling. C-construct biedt u hoogwaardige bouw van garages tegen een scherpe prijs!

Vraag meteen een offerte op maat aan voor garage bouw.

C-construct en Garage Bouw
C-construct maakt bij de bouw van een garage gebruik van koudgevormde profielen. Omdat aan een constructie van koudgevormde profielen niet mag worden gelast, worden de verbindingen door middel van bouten en moeren gemaakt. Dit heeft als voordeel dat de constructie volledig demontabel is en dus ook hergebruikt kan worden. Handig als u bijvoorbeeld gaat verhuizen. Het demontabel bouwen, levert de mogelijkheid om de garage te plaatsen, te demonteren en elders weer op te bouwen.

Neem contact op met C-construct over het bouwen van uw garage.

Garage Bouw bij C-construct: innovatief, prijsgunstig, duurzaam en demontabel!

C-construct is een onderneming waarin jarenlange ervaring in de kleine en grote hallenbouw is gebundeld. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor staalbouw, loodsbouw, hallenbouw of het bouwen van hallen. Andere toepassingsmogelijkheden waar u aan kunt denken zijn het bouwen van een atelier, een garage, winkel, hangar, bedrijfshal of bedrijfsverzamelgebouw. Ook de bouw van een productiehal, botenloods, landbouwloods, opslagloods, opslaghal of werkplaats kent voor ons geen geheimen.