Botenloods Bouwen

U heeft plannen om een botenloods te laten bouwen? Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van het bouwen van loodsen, biedt C-construct u een bouwproject dat altijd past in zowel uw budget, als uw systeemwensen en -vereisten. Onze loodsen vinden hun toepassing niet alleen in de scheepvaart maar ook in vele andere bedrijfstakken waaronder: opslag en distributie, productie, service, handel, landbouw, enzovoorts.

Vraag meteen een offerte op maat aan voor botenloods bouw.

C-construct en Botenloods Bouw
C-construct maakt bij de bouw van een botenloods gebruik van koudgevormde profielen. Verder bieden wij u de mogelijkheid om uw botenloods, garage- werkplaats of paardenbox als bouwpakket te ontvangen. Omdat aan een constructie van koudgevormde profielen niet gelast mag worden, worden de verbindingen dmv bouten en moeren gemaakt. Dit heeft als voordeel dat de constructie volledig demontabel is en dus ook hergebruikt kan worden. Dit levert de mogelijkheid om de botenloods te plaatsen, te demonteren en elders weer op te bouwen.

Neem contact op met C-construct over het bouwen van uw botenloods.

Botenloods Bouw bij C-construct: innovatief, prijsgunstig, duurzaam en demontabel!

C-construct is een onderneming waarin jarenlange ervaring in de kleine en grote hallenbouw is gebundeld. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor staalbouw, loodsbouw, hallenbouw of het bouwen van hallen. Andere toepassingsmogelijkheden waar u aan kunt denken zijn het bouwen van een atelier, een garage, winkel, hangar, bedrijfshal of bedrijfsverzamelgebouw. Ook de bouw van een productiehal, botenloods, landbouwloods, opslagloods, opslaghal of werkplaats kent voor ons geen geheimen.