Atelier Bouwen

Op het gebied van het bouwen van een atelier biedt C-construct een duidelijke meerwaarde. Wij begeleiden u vanaf het allereerste begin met advies over het model (binnen het kader van de geldende voorschriften), keuze van materialen en de prijsstelling. C-construct biedt u hoogwaardige staalbouw tegen een scherpe prijs!

Vraag meteen een offerte op maat aan voor atelier bouw.

C-construct en Atelier Bouw
C-constructies zijn volledig demontabel omdat er bouten en moeren worden gebruikt in plaats van lasverbindingen. Na demontage is de gehele constructie eenvoudig weer te herplaatsen op een andere locatie. C-constructies onderscheiden zich door een snelle gebruiksvriendelijke montage met een kort kraangebruik.

Neem contact op met C-construct over het bouwen van uw atelier.

Atelier Bouw bij C-construct: innovatief, prijsgunstig, duurzaam en demontabel!

C-construct is een onderneming waarin jarenlange ervaring in de kleine en grote hallenbouw is gebundeld. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor staalbouw, loodsbouw, hallenbouw of het bouwen van hallen. Andere toepassingsmogelijkheden waar u aan kunt denken zijn het bouwen van een atelier, een garage, winkel, hangar, bedrijfshal of bedrijfsverzamelgebouw. Ook de bouw van een productiehal, botenloods, landbouwloods, opslagloods, opslaghal of werkplaats kent voor ons geen geheimen.