Bedrijfsprofiel

C-construct BV

C-construct BV, onderdeel van de Nieuwenhuis Groep te Rijssen, is een onderneming waarin jarenlange ervaring in de kleine en grote hallenbouw is gebundeld. C-construct heeft de toepassing van koudgevormde staalprofielen, zoals deze bijvoorbeeld worden gebruikt voor de kassenbouw, vertaald naar een bredere toepassing voor andere branches. C-construct biedt u hoogwaardige staalbouw tegen een scherpe prijs! 

Activiteiten:
C-construct levert koudgevormde staalconstructies, koudgevormde stalen gordingen, beplatingen voor dak- en wand en sandwichpanelen, los of in combinatie, aan aannemers, staalbouwers, montagebedrijven en zelfbouwers.
C-construct kan elk gewenst onderdeel in het bouwproces organiseren en begeleiden van begin tot eind.
C-construct levert in geheel Nederland.

Meerwaarde:
Onze klantvriendelijke benadering en technische kennis zorgen voor een hoge kwaliteit van onze diensten in de advies-, ontwerp- en uitvoeringsfase.
Wij begeleiden u vanaf het allereerste begin met advies over het model (binnen het kader van de geldende voorschriften), keuze van materialen en de prijsstelling. Wij bieden u hoogwaardige staalbouw tegen een scherpe prijs!

Werkwijze:
Gedurende het bouwproces heeft u één vaste contactpersoon binnen C-construct. Zo bent u verzekerd van optimale communicatie en snelle service. Uw bedrijfsidentiteit komt volledig tot zijn recht in de vormgeving en uitstraling van het uiteindelijke bedrijfsgebouw. Aan alles wordt gedacht!

C-construct is een onderneming waarin jarenlange ervaring in de kleine en grote hallenbouw is gebundeld. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor staalbouw, loodsbouw, hallenbouw of het bouwen van hallen. Andere toepassingsmogelijkheden waar u aan kunt denken zijn het bouwen van een atelier, een garage, winkel, hangar, bedrijfshal of bedrijfsverzamelgebouw. Ook de bouw van een productiehal, botenloods, landbouwloods, opslagloods, opslaghal of werkplaats kent voor ons geen geheimen.